10 ideeën om een goede indruk te maken op een eerste date

Geen idee wat u moet gaan doen op een eerste date? Wees niet bang, wij helpen u met onze top 10 van leuke, gekke en gedenkwaardige activiteiten die u kunt ondernemen met uw nieuwe liefde. Bekijk eerst wat u al weet van de persoon en kies dan een activiteit en locatie die het beste past.

  1. Maak een wandeling in een park of aan zee.
  2. Neem hen mee naar een sport evenement dat hen ligt.
  3. Bezoek een museum dat past bij hun profiel.
  4. Ga bowlen of speel pool.
  5. Wanneer het geen die-hard dierenactivisten zijn, ga naar een dierentuin of aquarium.
  6. Ga naar een stand-up comedy nacht.
  7. Ga samen brunchen.
  8. Doe een dag alsof u toeristen bent.
  9. Ga naar een culinair festival of straatfeest.
  10. Neem samen dansles.

Hierom werken de bovenstaande ideeën:

 1. Als zij buitenmensen zijn dan kunnen frisse lucht en koffie een goede combinatie zijn om elkaar beter te leren kennen. In de zomer kunt u de koffie ruilen voor een ijsje.
 2. Een sportevenement kan een goede gelegenheid geven om met elkaar te praten. Het kan tevens een goede afleiding zijn wanneer er in het gesprek stiltes vallen.
 3. Musea zijn lastig, kies alleen deze optie als u zeker bent van hun interesses. Als u er zeker van bent, zal het aantonen dat u belangstelling toont in wat zij interessant vinden.
 4. Bowling en zwemmen zijn een geweldige manier om het beste uit iemand te halen die van nature competitief is. Wees eerlijk met hen en laat ze niet winnen. Als u goed bent in een van deze activiteiten, versla ze en kijk hoe zij ermee omgaan. Het geeft een goede kijk op iemands persoonlijkheid.
 5. De dierentuin of het aquarium zijn vergelijkbaar met nummer één. U ziet zeker veel dingen waarover u later spreken kunt.
 6. Lachen is de sleutel tot de harten van vele mensen. De meeste mensen noemen “Een geweldig gevoel voor humor”als de belangrijkste eis van hun partner. Als je lusteloos en helemaal niet grappig bent, zoals ikzelf, dan is het beste wat je kan doen is met hen mee lachen.
 7. Een dinner-date is de moderne variant van wat in de jaren ’70 de drive-in bioscoop was. Een brunch geeft veel minder druk en geeft u beiden de mogelijkheid je eigen interesses te laten zien.
 8. De meesten van ons hebben nooit toeristische activiteiten ondernomen in eigen stad. U bent gewoon inwoner. Doen alsof je een toerist bent geeft u een excuus om interessante plekken te bezoeken.
 9. Eten en drinken in een ongedwongen sfeer is een veel beter alternatief dan een klassiek formeel diner. U bent beiden vrij om de date te beëindigen wanneer u denkt dat het niet lekker loopt. Dit is een uitstekende keuze voor mensen die onzeker zijn en voorzichtig.
 10. Danslessen zijn een uitstekende manier om dicht bij de andere persoon te zijn, zonder dat het vies is. Zorg ervoor dat u iets toegankelijks uitzoekt, en niet een extravagante, avant-garde, eigentijdse jazz-dansles.

Als u wat meer moeite wilt doen, lees dan ons artikel over het kiezen van de perfecte date voor uw nieuwe romance

Wij wensen u veel succes op uw eerste date.