Hoe overleef je een break-up?

Is uw relatie kort geleden uitgegaan? Was het rommelig, vreselijk emotioneel, treurig en vernietigend en weet u niet zeker of u ooit weer van iemand kunt houden?

Ik weet, ik ben maar een vreemdeling op het internet, maar ik heb wat advies dat ik graag zou willen delen. We hebben allemaal relaties gehad die niet werkten, om zoveel redenen als er persoonlijkheidstypen zijn.

We ontmoeten een nieuw iemand, we krijgen vlinders in onze buik, we flirten en die vlinders veranderen in een warm gevoel, we zien elkaar vaker en worden intiemer, we verliezen ons hart en ziel en dan worden we verliefd, we hebben onze eerste problemen en deze worden weer opgelost, we groeien, onze levens gaan door maar de problemen blijven terugkomen, soms groter, soms kleiner en dan loopt het uit op een drama en gaan we uit elkaar en worden vervolgens gek van verlangen naar de persoon die we niet konden behouden.

Dit pijnlijke, vreselijke proces kan voelen alsof het ons breekt, maar ik beloof u, hoe cliché het ook klinkt, het maakt u sterker en zekerder voor een volgende keer. Zo dunnen wij het speelveld uit en leren met welke persoonlijkheidskenmerken we het meest compatibel zijn. We ontwikkelen ook een beter gevoel voor wat de rode vlaggen voor de toekomst zijn.

Waar u nu doorheen gaat, is niet iets dat het lezen van een artikel zal oplossen. Ik wil u er gewoon aan herinneren dat de pijn na een breuk zal vervagen. Ik wil u wat perspectief geven en u laten weten dat u uiteindelijk weer zal kunnen liefhebben en nog belangrijker, opnieuw geliefd te worden. U zult weer daten en flirten en opnieuw de vlinders voelen, sommige van deze ervaringen zullen geweldig zijn en andere vreselijk. Houd vol en probeer zo veel mogelijk plezier te hebben van het hele proces.

Laat u niet beperken door angst en ‘ja maar’, beschouw jezelf niet als beschadigd of gebroken. U zou precies kunnen zijn wat die andere persoon zoekt, en er is maar één manier om erachter te komen.

Maakt u zich geen zorgen wanneer de persoon met wie u dacht dat het zou klikken, niet op uw berichten reageert. Geef niet op en blijf zoeken. Goud is waardevol omdat het moeilijk te vinden is. Zilver is waardevol omdat het haar glans behoud.

Wees uzelf en de juiste partner komt vanzelf voorbij. Als u zich probeert te veranderen om bij iemand te passen, komt u uiteindelijk bedrogen uit.

Op een dag in de niet zo verre toekomst zal u wakker worden na een breuk en klaar zijn om opnieuw te beginnen. Als die dag niet vandaag is, geef uzelf de tijd om te treuren en te genezen. En als u er klaar voor bent, zullen wij er voor u zijn om u te helpen de eerste stap te nemen om de perfecte persoon te vinden om dit mooie proces opnieuw te beginnen. En wie weet waar die volgende relatie u zal brengen, dat is de schoonheid van uzelf te openen om lief te hebben, er is geen halve maatregel, alleen geloof.